Hulp op afstand

Er is een eenvoudige manier dat wij zaken kunnen installeren en uitleg geven rechtstreeks op je PC, MAC en Mobile.

teamviewer logozw

Het programmaatje dat wij hiervoor gebruiken heet TeamViewer.
Je hoeft het programma niet te installeren maar alleen te openen (uitvoeren) via onderstaande foto links.

monitor windows

monitor mac

Het programma is volledig veilig en werkt alleen als jij toestemming geeft dat het gebruikt mag worden. Je kunt alles zien wat wij doen en dit uiteraard ook onderbreken.

Het enige wat wij nodig hebben, nadat je het programma hebt gestart,
is het ID nummer en het Wachtwoord.

© 2001-2018, PUP webdesign

logo pup webdesign 500

VRAGEN?

Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt?
Wil je meer informatie?
Vraag het ons gerust!

Vul in a.u.b.
Vul een geldig mailadres in.
Wat is je vraag?
De verstrekte informatie wordt enkel en alleen gebruikt om je te beantwoorden. Je gegevens worden niet opgeslagen en bewaard of voor andere doeleinden gebruikt.
Ongeldige invoer