Website problemen?

DE WEBSITE DOET HET NIET
Het kan soms voorkomen dat je website niet werkt, niet te zien is. Dat hoeft niet aan de website te liggen maar kan te maken hebben met je internetverbinding of misschien met de server of misschien is je apparaat wel druk bezig met iets te downloaden of te installeren. Test eens een andere website of dat wel werkt of gebruik een andere browser om te testen. Probeer na 10 minuten nog eens je website te openen.

Het kan ook zijn dat je geblokkeerd bent.
Je website en de hosting server zijn beveiligd tegen ongenode gasten. Verkeerd gebruik zoals foutief inloggen kan een blokkade opleveren voor korte tijd. Bij herhaaldelijk verkeerd inloggen wordt het ip-nummer  voor lange tijd geblokkeerd en/of wordt de totale toegang tot de website geblokt. Om de blokkade op te heffen hebben wij je ip-nummer nodig. In het onderstaande e-mailformulier staat je IP-nummer al ingevuld.

FOUTMELDING
Krijg je een foutmelding? Noteer de melding want dat geeft ons een aanknopingspunt wat de oorzaak zou kunnen zijn.

SCHERMAFDRUK MAKEN
Het is erg handig om een probleem duidelijk te maken als je een schermafdruk meestuurt bij de omschrijving van het probleem.
HIER kun je lezen hoe je een schermafdruk maakt met een windows computer.

CONTACT
Voor al je vragen kun je bij ons terecht, "domme vragen bestaan niet, domme antwoorden wel".
Het liefste onderhouden wij contact via het onderstaande email formulier zodat we eenvoudig contact met je kunnen opnemen voor extra vragen en je probleem of vraag kunnen beantwoorden.

Vul het onderwerp in a.u.b.
Vul je naam in a.u.b.
Please write a subject for your message.
Ongeldige invoer
Vul een geldig mailadres in a.u.b.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wat is je vraag of opmerking?
Ongeldige invoer
Je ontvangt een kopie van dit bericht op het opgegeven mailadres.
© 2001-2018, PUP webdesign

logo pup webdesign 500

VRAGEN?

Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt?
Wil je meer informatie?
Vraag het ons gerust!

Vul in a.u.b.
Vul een geldig mailadres in.
Wat is je vraag?
De verstrekte informatie wordt enkel en alleen gebruikt om je te beantwoorden. Je gegevens worden niet opgeslagen en bewaard of voor andere doeleinden gebruikt.
Ongeldige invoer