vergelijk

Onze prijzen

Waarom kunnen wij websites tegen zo'n lage prijs maken zonder in te leveren op de kwaliteit?

Dat kan omdat wij gebruik maken van het Joomla CMS en professionele templates als basis voor de website. Het voordeel van een CMS is dat de site vanaf iedere internet verbinding is te bereiken en een aanpassing direct zichtbaar is. Joomla is wereldwijd gebruikte software die zijn kracht, flexibiliteit en betrouwbaarheid bewezen heeft. Daarom hoeven we niet steeds opnieuw "het wiel uit te vinden" en kunnen we alle tijd en energie stoppen in de lay-out die jij wenst.
De "COMPLETE WEBSITE" voldoet in de meeste gevallen. Heb je speciale wensen dan zijn er vele uitbreidingsmogelijkheden (ZIE EXTRA FUNCTIES).
Wij maken vooraf altijd een vaste prijsafspraak zodat je precies weet wat de website gaat kosten!

Onze prijzen zijn net zo duidelijk als onze communicatie. Vaste prijzen dus geen onverwachte, verborgen extra kosten.
Genoemde prijzen gelden t/m 31-12-2021

complete website

complete website

€ 595

Wil je een functionele en professionele website voor een scherpe prijs dan hoef je niet verder te zoeken!

Deze website bevat alle onderdelen die je nodig hebt om je bezoekers prima te informeren en goed voor de dag te komen zoals:

8 webpagina's met tekst, foto's, video, contactformulier en handige extra's zoals delen met sociale media, Google analytics, beveiliging en backup software.

Wat doen wij verder voor je:

Wij regelen de domeinnaam die jij kiest en de hosting (serverruimte) en melden je website aan bij Google en Bing zodat je beter gevonden wordt.

De eerste 12 maanden houden wij gratis je website technisch up-to-date en helpen we je bij aanpassingen.

NEEM CONTACT OP
website met webwinkel

website met webwinkel

€ 795

Wil je een website met webwinkel?
Online verkopen stijgen nog steeds fors en eigenlijk kun je als winkel niet meer zonder. Onze ervaring is dat, ook al verkoop je (nog) niet veel via je webwinkel het een prachtige overzichtsfolder is van je artikelen in je fysieke winkel. Je wordt daarom sneller gevonden als mensen zoeken naar een bepaald merk of artikel!

Een webwinkel bijhouden is net zoveel werk als in een echte winkel. Wij helpen je een goede start te maken door het aanmaken van zes artikelcategorieën gevuld met een aantal artikelen met foto en omschrijving, een verzendmodule, een afrekenmodule en een overzichtelijke verkoop module. We leggen je uit hoe jezelf de webwinkel kunt vullen.

8 webpagina's met tekst, foto's, video, contactformulier en handige extra's zoals delen met sociale media (Facebook, Twitter, Google+), Google analytics, beveiliging en backup software.

Wat doen wij verder voor je:

Wij regelen de domeinnaam die jij kiest en de hosting (serverruimte) en melden je website aan bij Google en Bing zodat je beter gevonden wordt.

De eerste 12 maanden houden wij gratis je website technisch up-to-date en helpen we je bij aanpassingen.

NEEM CONTACT OP

uitbreidingen

Je website of webwinkel is uit te breiden met extra functionaliteit.
Er zijn vele mogelijkheden maar staat wat jij graag wil er niet bij? Vraag het ons want wij kunnen bijna voor alles een oplossing vinden zodat jouw website wordt zoals jij dat wil.
logo PUP webdesign

professionele websites & webwinkels voor een betaalbare prijs

PUP webdesign
Promenade 69 5401 GM Uden Nederland
support@pupwebdesign.nl 
+31 628 886 842